Over ons

“Maatwerk, met een hoge graad van perfectie”

Met ons uiterst moderne en technisch hoogwaardige machinepark in combinatie met de meest moderne CAD-CAM-software en robotisering leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten, zowel seriematig als enkelstuks en van klein tot groot. Wij willen onze klanten toegevoegde waarde bieden door mee te denken en waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Wij zijn uw sparringpartner voor uw vragen over o.a. ontwerp, maakbaarheid en materialen.

Missie:

Onze core-business is onder te verdelen in:

  • Plaatbewerken (lasersnijden, ponsnibbelen, kanten)
  • Verpanen (CNC-draaien, CNC-frezen)
  • Lassen

Deze multi-disciplinaire benadering maakt Klement uniek als toeleverancier.
Met een state-of-the-art machinepark en gebruik makend van de modernste (software)-technologie├źn bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk, nu en in de toekomst.
Onze goed opgeleide vakmensen streven dagelijks naar optimale kwaliteit en efficiency.

Visie

Wij willen onze bedrijfsprocessen constant moderniseren en verder professionaliseren en daarmee onze concurrentiepositie behouden en verbeteren.
Ons doel is het gehele productieproces zodanig verder te automatiseren en daarmee een smart factory te realiseren. Door ook assemblage en afbouw aan onze activiteiten toe te voegen willen van een toeleverancier doorgroeien naar een totaalleverancier (one-stop-shop).

Engineering

Klement is gespecialiseerd in het produceren van zowel plaatwerk- en verspaningsdelen, maar ook complete lassamenstellingen; wij  hebben echter geen R&D-afdeling. Onze klanten zijn en blijven verantwoordelijk voor het productontwerp, maar met onze kennis en ervaring van produceren zijn wij uw partner bij vraagstukken over de maakbaarheid van uw ontwerp. Klement is in staat de vertaalslag te maken naar een maakbaar concept.

Samenwerking met externe specialisten

Welliswaar hebben we de kennis in eigen huis kunnen, in voorkomende gevallen kunnen we terugvallen op externe specialisten, waaronder Stenden Hogeschool.

Daarbij houden we uiteraard zelf de volledige regie en blijven we volledig verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Contact opnemen

Smart Industry 4.0

Bij Klement Metaaltechniek

Klement heeft een reputatie hoog te houden op alle gebieden van metaalbewerken. Continu ontwikkelen, innoveren en anticiperen op externe ontwikkelingen zit hierdoor in ons DNA.

Volledig ontzorgd
Supply Chain
  • Productie Productie
  • Assemblage Assemblage
  • Opslag Opslag
  • Verzending Verzending

Inschrijven nieuwsbrief