Aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding bij Klement Metaaltechniek

Opdrachtgevers, architecten en aannemers ontdekken steeds vaker de voordelen van aluminium. En dat is niet ten onrechte, aluminium is niet alleen een bijzonder fraai materiaal met een aantal opmerkelijk positieve eigenschappen zoals: sterk, bijzonder onderhoudsvriendelijk, maatvast, licht. Het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Het is bij uitstek geschikt als gevelbekleding. Van nature beschermt het zichzelf met een oxidehuid. Als aluminium wordt voorzien van een beschermlaag (anodiseren of coaten) is het zeer goed bestand tegen allerlei weersinvloeden.

Ook bij de toepassingen in “agressievere milieus” is aluminium de juiste keuze.

Met onze eigen productie, ingevuld door een team van vakmensen zijn wij in staat zeer diverse vormen met zetwerk te produceren. Naast de aluminium gevelpanelen kunt u bij ons ook terecht voor o.a. lekdorpels, waterslagen, boeiboorden, gewalste beplating, geperforeerde beplating, plafondpanelen en wandpanelen.

Contact opnemen

Capaciteitslijst plaatbewerking  Dit is een review lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum review dolor sit amet.

  Smart Industry 4.0

  Bij Klement Metaaltechniek

  Klement heeft een reputatie hoog te houden op alle gebieden van metaalbewerken. Continu ontwikkelen, innoveren en anticiperen op externe ontwikkelingen zit hierdoor in ons DNA.

  Volledig ontzorgd
  Supply Chain
  • Productie Productie
  • Assemblage Assemblage
  • Opslag Opslag
  • Verzending Verzending

  Inschrijven nieuwsbrief