Smart Industry 4.0

SMART INDUSTRY 4.0

Klement heeft een reputatie hoog te houden op alle gebieden van metaalbewerken.  Continu ontwikkelen,  innoveren en anticiperen op externe ontwikkelingen zit hierdoor in ons DNA.

Een efficiënter, schoner en veiliger productieproces , of te wel  Smart Industry (Industry 4.0) is bij Klement daarom nu al aan de orde van de dag.  Zowel als specialist op plaatwerkgebied, alsmede als dé toeleverancier op het gebied van verspaning loopt Klement ook nu weer voorop in deze industriële transitie.

KLEMENT – SMART FACTORY

Om nog slimmer, sneller, flexibeler en efficiënter voor u te produceren, uiteraard tegen een concurrerende prijs, hebben wij fors geïnvesteerd in digitalisering van onze productieprocessen.

Wij maken gebruik van het vooraanstaande CAD CAM-pakket Siemens NX voor het vertalen van uw digitale tekeningen naar productieprogramma’s  voor onze verspaningsmachines. Wij zijn  er zelfs, als één van de eerste bedrijven in Nederland, in geslaagd onze draai-/freescombinaties aan te sturen met Siemens NX. Dit stelt ons in staat nog hoogwaardiger draai- en freeswerk voor u te verrichten.

Ook onze plaatwerkafdeling werkt op een dergelijke manier met het pakket Boost van Trumpf, daarnaast hebben we de beschikking over speciale 3D buigsimulatiesoftware.

Contact opnemen

Smart Industry 4.0

Bij Klement Metaaltechniek

Klement heeft een reputatie hoog te houden op alle gebieden van metaalbewerken. Continu ontwikkelen, innoveren en anticiperen op externe ontwikkelingen zit hierdoor in ons DNA.

Volledig ontzorgd
Supply Chain
  • Productie Productie
  • Assemblage Assemblage
  • Opslag Opslag
  • Verzending Verzending

Inschrijven nieuwsbrief