CNC-Draaien

CNC-Draaien bij Klement Metaaltechniek

De paradepaardjes op onze draaiafdeling zijn een tweetal Okuma Multus B400 draai-/ freescombinaties. Deze stellen ons in staat onderdelen, die in het verleden op meerdere machines gemaakt moesten worden, nu op 1 machine te produceren. In combinatie met het offline programmeren via Siemens NX is hiermee een nieuwe dimensie toegevoegd aan onze mogelijkheden.

Daarnaast beschikken we over 3 ultramoderne Okuma CNC-draaibanken, welke zijn voorzien van een automatische in- en afvoer. Aan een Okuma draaibank is een beladingsrobot gekoppeldĀ  Dit maakt ons sterk in grote series; wij kunnen onbemand produceren tegen scherp concurrerende prijzen. Voor specifieke wensen op het gebied van draaien, kunt u het beste een afspraak maken met een van onze vakmensen op dit gebied, zodat u samen kunt brainstormen over de wijze waarop uw product kan worden vervaardigd, onze geavanceerde machines zullen hierbij ongetwijfeld van groot belang zijn.

Media
CNC-Draaien

Contact opnemen

Capaciteitslijst  Dit is een review lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum review dolor sit amet.

  Smart Industry 4.0

  Bij Klement Metaaltechniek

  Klement heeft een reputatie hoog te houden op alle gebieden van metaalbewerken. Continu ontwikkelen, innoveren en anticiperen op externe ontwikkelingen zit hierdoor in ons DNA.

  Volledig ontzorgd
  Supply Chain
  • Productie Productie
  • Assemblage Assemblage
  • Opslag Opslag
  • Verzending Verzending

  Inschrijven nieuwsbrief