CNC-Frezen

CNC-Frezen bij Klement Metaaltechniek

Onze twee uiterst moderne 5-assige Hedelius CNC-Tiltenta-bewerkingscentra, met traploos zwenkbare hoofdspindel en (lange) machinetafels met geïntegreerde NC-indexeertafel, maken het mogelijk nauwkeurige 5-assige freesbewerkingen  te combineren met grote werkstukken. Daarnaast beschikken we over meerdere 3-assige CNC-freesmachines van de merken Bridgeport en Okuma.

Op basis van een aangeleverde STP-file ontwikkelen we in onze 3D-software van Siemens NX 3D CAD modellen, CNC-frees- en meetprogramma’s. Ook kunnen we hiermee de productie simuleren en eventuele  botsingen van tevoren uitsluiten. Dit stelt ons dus in staat kwalitatief op een zeer hoogwaardig niveau te produceren.

Omdat wij werken naar richtlijnen van opdrachtgevers, wordt er bij Klement met veel inventiviteit geproduceerd. Voor specifieke wensen op het gebied van cnc-frezen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres, onze goed opgeleide vakmensen en ons geavanceerde machinepark staan garant voor maatwerk. Wij zijn sterk in zowel kleine als grote series.

GEKLIMATISEERDE MEETKAMER

Al onze productieprocedures zijn in een kwaliteitshandboek vastgelegd, volgens de vastgelegde NEN– en ISO 9001-2015 normen.  Daarnaast worden alle producten aan eigen, zeer strenge kwaliteitsnormen onderworpen.  Hiervoor beschikt Klement over een hoogwaardig geoutilleerde en geklimatiseerde meet– en controlekamer en kunnen wij zowel 2D als 3D meten.

Media
CNC-Frezen

Contact opnemen

Capaciteitslijst  Dit is een review lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum review dolor sit amet.

  Smart Industry 4.0

  Bij Klement Metaaltechniek

  Klement heeft een reputatie hoog te houden op alle gebieden van metaalbewerken. Continu ontwikkelen, innoveren en anticiperen op externe ontwikkelingen zit hierdoor in ons DNA.

  Volledig ontzorgd
  Supply Chain
  • Productie Productie
  • Assemblage Assemblage
  • Opslag Opslag
  • Verzending Verzending

  Inschrijven nieuwsbrief